Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws

Germania komt niet scoren 30-9-2018
Germania moest zondag na de thuiswedstrijd tegen Beuningee Boys genoegen met slechts ??n punt. Beide ploegen wisten niet te scoren zodat de beginstand ook de eindstand was; 0-0. Zowel de thuisploeg als de gasten uit Beuningen wisten veel passie, werklust en energie op de grasmat te leggen maar dit leverde geen goed voetbal op. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af zodat de kansen deze middag schaars waren.
>> lees verder
Vacatures 25-9-2018
De club heeft dringend behoefte aan extra vrijwilligers. Denk hierbij o.a. aan taken op en rond ons sportpark, schoonmaakwerkzaamheden of taken bij de jeugdafdeling.

>> lees verder
Algemene ledenvergadering 25-9-2018
Hierbij nodigen wij onze leden van harte uit voor de ledenvergadering op donderdag 27 september as., aanvang 20.00 uur in het clubhuis.
>> lees verder
Eerste drie punten voor Germania 23-9-2018
Na 18 jaar afwezigheid mocht Germania vanmiddag weer een wedstrijd in de derde klasse afwerken. De uitwedstrijd in Lent tegen DVOL leverde meteen drie punten op door een 0-1 overwinning. Jordy Wijnhoven was de doelpuntenmaker toen hij een kwartier na rust fraai scoorde.

Voor wedstrijdverslag, zie rubriek WEDSTRIJDVERSLAGEN.

>> lees verder
Ook uitstekende beker start Germania DVSG jeugd teams 16-9-2018
De jeugd teams van Germania DVSG zijn de diverse bekercompetities uitstekend doorgekomen. Van de 9 ingeschreven teams (pupillen deden niet mee) wister er maar liefst 7 hun poule te winnen en zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

Alleen de teams JO13 en JO11 hadden het lastig en zijn helaas uitgeschakeld.

>> lees verder
Lees al het nieuws