Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Eerste drie punten voor Germania

Toegevoegd op zondag 23 september 2018 - 19:10
Na 18 jaar afwezigheid mocht Germania vanmiddag weer een wedstrijd in de derde klasse afwerken. De uitwedstrijd in Lent tegen DVOL leverde meteen drie punten op door een 0-1 overwinning. Jordy Wijnhoven was de doelpuntenmaker toen hij een kwartier na rust fraai scoorde.

Voor wedstrijdverslag, zie rubriek WEDSTRIJDVERSLAGEN.

Romano Jansen speelde hiermee zijn eerste officiele wedstrijd voor Germania, wat vond hij er van?
'Het was een zware wedstrijd waarin we als we het iets rustiger uitspelen met 3 a 4-0 kunnen winnen. We hebben op een aantal hoekschoppen na, weinig weggegeven. Al met al een goede teamprestatie.We moeten rustiger spelen in balbezit en beter onder de druk uit voetballen. De verdediging stond vandaag prima.

Sinds deze zomer speelt Romano bij Germania, hoe is hij bij Germania terecht gekomen en wat is zijn gevoel tot op heden bij Germania?
'Ik werd benaderd door Kay, hij had een goed plan. Ik kom uit de 1e klasse dus voor mij is het wel stap terug, maar na gesprekken met Wim en Kay, was ik overtuigd. Mijn gevoel bij Germania is goed. Ik ben hier zeer goed opgevangen en de onderlinge sfeer is ook prima. Ook de begeleiding zit er goed op.

Romano is ook de e-sporter van NEC, wie denk hij dat na hem de beste e-sporter van Germania is?
'Haha, ik heb alleen nog tegen Daan de Groot gespeeld hij kon het aardig maar ik won wel simpel van hem, dus ik zeg Daan de Groot. Ik zou graag tegen Sven Klaassen willen spelen maar die durft niet.'