Titel:

Overzicht

Pagina 1: 20 van de 20 items
Germania E1: Germania wint toernooi Gr. Boys 20-05-06 14:39
Germania E1 heeft na een mooie finale tegen De Treffers E1, het toernooi van Groesbeekse Boys op haar naam geschreven. In de 4 poule wedstrijden was Germania oppermachtig en won het alle vier de wedstrijden vrij eenvoudig 2-1(Gr. Boys), 5-0 (Astrantia), 2-0(Achates) en 7-0(DVSG). In de halve finale moest gestreden worden tegen Achates E2 uit Ottersum die hun poule verassend hadden gewonnen. Het werd nooit een wedstrijd en Germania won uiteindelijk met maar liefst 6 tegen 0. Lisa Albers, Davy de Haan, Finn Nillessen en Jari Sillessen konden vandaag flink aan hun doelgemiddelde werken. In de Finale kwam men een oude bekende tegen. Treffers E1 was hier de tegenstander en ook zij hadden hun halve finale makkelijk en met maar liefst 8-1 gewonnen tegen hun clubgenoten van de E2. Dat Germania en