Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania stelt hevig teleur

Toegevoegd op woensdag 10 mei 2006 - 11:33
Wat een wedstrijd om de laatste kans voor het kampioenschap moest worden is uitgelopen op een zware teleurstelling bij de mannen van de E1. Alleen als De Treffers E1 de laatste wedstrijd tegen DIO met meer dan 7 doelpunten verliest kan de vlag alsnog gehesen worden. Dit is echter een zeer onwaarschijnlijk scenario waardoor wij de mannen van Joop van de Ing alvast willen feliciteren. De wedstrijd tegen Woezik was er één om snel te vergeten. Zonder enige inspiratie begonnen de Germanen aan deze wedstrijd. Woezik was in het begin duidelijk de beter ploeg maar tot echte grote kansen voor de bezoekers kwam het echter niet. Voorin was Germania, in tegenstelling tot de voorafgaande wedstrijden, veel te slap en zonder enige creativiteit. Het spel van de laatste maanden was ver te zoeken en alleen Jens van den Berg kon zijn normale niveau enigszins halen. Ook werden er over en weer veel te veel overtredingen begaan wat het spel niet ten goede kwam. Net voor rust kreeg Germania haar enige kans van die helft. Bij een scrimmage voor het doel van Woezik werd de bal meerdere malen ingeschoten maar telkens zat er een voetje van een Woezik speler tussen. Na rust veranderde er niet veel al wist Germania de bezoekers steeds verder naar achter te drukken. Ook nu werd er weer slordig opgebouwd met veel onnodig balverlies tot gevolg. Een goede actie van Remi Jacobs werd afgesloten met een te korte pass op Lisa Albers daar waar een schot van Remi zelf wat meer voor de hand had gelegen. In de blessuretijd ging Remi Jacobs op links goed door en duelleerde met een speler van Woezik. De keeper van Woezik kwam hierbij uit zijn doel en knalde met volle vaart tegen deze verdediger aan waarna Remi Jacobs de bal in het lege doel kon schieten. Scheidsrechter Peter Janssen oordeelde echter dat de speler van Germania bij deze actie een overtreding had begaan iets wat door de spelers van Germania niet bijzonder werd gewaardeerd. Daarna was de wedstrijd ten einde met een terechte maar voor Germania teleurstellende 0-0 tot gevolg.