Titel:

Overzicht

Pagina 1: 40 van de 511 items
Germania 1: Germania komt niet verder dan gelijkspel 30-09-18 20:28
Germania moest zondag na de thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys genoegen met slechts een punt. Beide ploegen wisten niet te scoren zodat de beginstand ook de eindstand was; 0-0. Zowel de thuisploeg als de gasten uit Beuningen wisten veel passie, werklust en energie op de grasmat te leggen maar dit leverde geen goed voetbal op. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af zodat de kansen deze middag schaars waren.
Na 18 jaar afwezigheid mocht Germania vanmiddag weer een wedstrijd in de derde klasse afwerken. De uitwedstrijd in Lent tegen DVOL leverde meteen drie punten op door een 0-1 overwinning. Jordy Wijnhoven was de doelpuntenmaker toen hij een kwartier na rust fraai scoorde.

Germania is zondag gedegradeerd naar de derde klasse. Doordat SML en AZC hun wedstrijden wisten te winnen was het doek voor de bewoners van Noord al gevallen voordat de wedstrijd tegen Union ten einde was. Twintig minuten voor tijd leidde Germania met 0-2, deze stand was met rust al bereikt door twee doelpunten van Karen Tevonyan, toen de scheidsrechter de wedstrijd staakte vanwege het weer. Bliksem en onweersbuien trokken over Malden, zodanig dat de scheidsrechter het onverantwoordelijk vond om verder te gaan. Uiteindelijk werd de wedstrijd niet meer hervat.
Germania heeft zondag een flinke afstraffing gekregen van WAVV; 0-4. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden was dit geheel onnodig. Voordat de bezoekers de eerste keer voor het Groesbeekse doel kwamen had Germania al vijf 100% kansen om zeep geholpen. Door dit resultaat is Germania rode lantaarndrager en is met nog ??n wedstrijd te gaan degradatie akelig dichtbij.
Germania heeft zondag tegen Voorwaarts Twello een uitgelezen kans om drie punten in eigen huis te houden uit handen laten glippen. Na een vroeg doelpunt van Rens van Lanen leidde Germania tot een kwartier voor tijd met 1-0. Toen sloeg de kampioenskandidaat toe, wisten in de 75e en 92e minuut te scoren en daarmee in de race te blijven voor het kampioenschap. Voor Germania resteert nog twee wedstrijden om rechtstreekse degradatie of nacompetitie te voorkomen.
Germania heeft op Hemelvaartsdag ??n punt over gehouden aan de uitwedstrijd tegen en in Vorden. In dit degradatieduel streden beiden ploegen voor de drie punten en maakte er een aantrekkelijk duel van. Was voor rust Germania de bovenliggende partij en ging men rusten met 0-1 voorsprong door een doelpunt van Frenk Wouterse. Na rust was de thuisploeg de betere ploeg en scoorde een kwartier voor tijd de gelijkmaker. Beiden ploegen konden tevreden zijn met dit gelijkspel maar blijven daardoor wel in de gevarenzone.
In een doelpuntrijke wedstrijd heeft Germania verzuimt om koploper Leones schade op te laten lopen in Groesbeek. Na een 2-1 voorsprong bij rust waren het de gasten uit Beneden Leeuwen die uiteindelijk aan het langste eind trokken en met een 3-5 overwinning de drie punten mee namen. Hierdoor komt Germania akelig dicht bij de plaatsen waar men op het einde niet wil zijn, Leones blijft koploper.
Germania kwam vanmiddag duidelijk tekort tegen een van de titelkandidaten WAVV. Na een ruststand van 1-0 was de eindstand uiteindelijk 3-0. Hierdoor blijft WAVV in de race voor de titel en moet de ploeg van Noord alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen.

Germania heeft zondag in de uitwedstrijd tegen SDOUC verdient een punt gepakt. Na een roerige week hadden de Germanen een droomstart. Binnen drie minuten stond het 0-1. Na rust keek men na een uur spelen tegen een 2-1 achterstand aan maar de ploeg van ?Noord? rechtte de rug en kwam een kwartier voor tijd op 2-2 wat tevens de eindstand was.
Germania heeft zondag in Arnhem tegen SML een verdienstelijk gelijkspel behaald. Na een 1-1 ruststand werd het uiteindelijk 2-2. Was Germania voor rust de betere, na rust had de thuisploeg iets meer de overhand. Na een aantrekkelijke wedstrijd konden beiden ploegen leven met dit resultaat.
Germania heeft zichzelf in de thuiswedstrijd tegen AZC behoorlijk tekort gedaan. In een wedstrijd die wat betreft inzet beter was dan het getoonde voetbal, liet de ploeg van Piet de Kruif vooral in de eerste helft diverse goede mogelijkheden onbenut om de winst naar zich toe te trekken. In het algemeen is het in het voetbal zo dat je daar de rekening later van gepresenteerd krijgt.
Germania reisde zondag naar Wehl om daar te spelen tegen rode lantaarndrager Concordia. De ploeg van trainer De Kruif won vorige week nog van koploper Spero, kat in bakkie zou je zeggen. Echter, de koploper werd bestreden met inzet, passie, bezieling en redelijk goed voetbal. De eerste drie ingredienten zijn in ieder geval nodig om een wedstrijd tot een goed einde te brengen. Van dit alles was tegen de ploeg, die sinds oktober niet meer gewonnen had, niets meer terug te zien. Eindstand 3-1.
Germania heeft in de thuiswedstrijd tegen koploper Spero goede zaken gedaan. De ploeg van Piet de Kruif was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en won daarom ook verdiend deze belangrijke wedstrijd. Door deze uitslag heet Germania weer wat meer lucht gekregen in de strijd onderin terwijl Spero door dit verlies de koppositie heeft moeten afstaan aan Orion.
Germania heeft zichzelf in de belangrijke thuiswedstrijd tegen DVC 26 ernstig tekort gedaan. De ploeg van Piet de Kruijff was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar wist desondanks niet tot scoren te komen; eindstand 0-0.

Germania heeft in de belangrijke thuiswedstrijd zichzelf ernstig tekort gedaan. De ploeg van Piet de Kruijff was driekwart van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar door enkele onachtzaamheden ging deze wedstrijd toch verloren. Daarmee verloor Germania een uitstekende positie in de tweede periode van deze competitie.
Germania heeft in de belangrijke uitwedstrijd tegen Orion een verdiende overwinning behaald. Na een 0-1 voorsprong na 5 minuten, kreeg Germania in de eerste helft nog enkele prima kansen om de voorsprong te vergroten. Na rust een aanvallend Orion maar Germania wist via twee uitstekend uitgespeelde counters uit te lopen tot 0-3.
Germania heeft, door een belangrijke overwinning op hekkensluiter SML, zichzelf een goede dienst bewezen.

Germania heeft in de belangrijke thuiswedstrijd tegen SDOUC een dik verdiende overwinning behaald. Na een 0-1 achterstand boog de ploeg van Piet de Kruijff deze stand fraai om tot een 3-1 voorsprong waarna SDOUC uit een corner in blessuretijd nog dichterbij kwam; 3-2. Verder kwamen de Ulftenaren echter niet waardoor Germania 3 punten bij kon schrijven in de strijd tegen de onderste drie plaatsen.
Germania heeft een onterecht verlies geleden tegen Voorwaarts. In een sportieve wedstrijd had de ploeg van Piet de Kruijff bijna de gehele wedstrijd de overhand maar een vrije trap in blessuretijd van de eerste helft werd de Groesbekers fataal. Germania speelde de beste wedstrijd van het seizoen maar werd daarvoor onvoldoende beloond. Waaruit maar weer eens blijkt, dat niet altijd de beste ploeg de wedstrijd wint.
Germania heeft in de belangrijke wedstrijd onderin tegen Concordia Wehl een belangrijke 5-2 zege behaald. Dat was heel erg nodig in een competitie waarbij de onderlinge verschillen uiterst miniem zijn.

Germania heeft in de belangrijke wedstrijd onderin tegen DVC ’26 een gevoelig verlies geleden. Vooral in de beginfase was de ploeg van Piet de Kruijff niet attent en fel genoeg waardoor DVC ’26 binnen een kwartier drie keer kon scoren.

Germania heeft zichzelf in de thuiswedstrijd tegen Varsseveld tekort gedaan door een groot aantal kansen te missen waardoor Varsseveld in de slotfase door een lucky goal alsnog langszij kon komen.

Germania heeft voor de twee opeenvolgende week een uitwedstrijd verloren. Ditmaal ging men bij koploper Spero ten onder 4-1. De eerste helft was Germania nog gedeeltelijk de bovenliggende partij en ging rusten met een 1-1 stand maar nadat men vijf minuten na rust de uitgelezen mogelijkheid had om op voorsprong te komen ging het mis. De thuisploeg kon wel heel makkelijk de 2 en 3-1 scoren. Diep in de blessuretijd viel zelfs nog de 4-1.
Germania had in Beneden Leeuwen tegen Leones tot aan de rust het beste van het spel maar de ploeg van Piet de Kruijff werd steeds weer benadeeld door de uitermate partijdige clubgrensrechter van Leones. Het is iemand natuurlijk niet kwalijk te nemen dat hij voor zijn eigen club is, maar deze man maakte het wel erg bont. In zeker 6 gevallen in de eerste helft vlagde deze man terwijl er in de verste verte geen sprake was van buitenspel. Als echter een scheidsrechter dit ook nog straffeloos laat voortduren (ook in de tweede helft), dan wordt een leuke pot voetbal eigenlijk onmogelijk gemaakt. Hierdoor was er voor Germania deze middag niks te winnen in Beneden Leeuwen.
Germania weet weer wat winnen is want in de thuiswedstrijd tegen Vorden trok de ploeg van Piet de Kruijff met 2-1 aan het langste eind. De ploeg maakte het zich in de slotfase zelf nog erg moeilijk door in de 88e minuut nog een doelpunt toe te staan nadat men legio kansen had gemist om de 2-0 voorsprong uit te bouwen.
In de uitwedstrijd tegen AZC Zutphen dat dit jaar 100 jaar bestaat, heeft Germania een gelijkspel behaald. Of dit als verlies van 2 punten moet worden beschouwd of winst van 1 punt, zal altijd ongewis blijven. Want het scoreverloop was erg opmerkelijk.

Germania is slecht begonnen aan het nieuwe seizoen want in de thuiswedstrijd tegen Orion liep de ploeg van Piet de Kruijf tegen een 1-3 nederlaag op. Dit was geenszins geflatteerd want vooral in de eerste helft had Orion vele kansen om de 0-2 voorsprong flink uit te bouwen.

Germania heeft het seizoen afgesloten met een 4-4 gelijkspel. In de uitwedstrijd tegen Orion wist men een voorsprong van 0-2 en van 2-4 niet vast te houden. Germania, dat vorige week al degradeerde, sluit hiermee het seizoen als rode lantaarndrager af wat uiteraard zeer teleurstellend te noemen is.
Germania heeft zondag de thuiswedstrijd met 3-5 verloren. Door dit verlies en de overige uitslagen is Germania gedegradeerd. Na 15 jaar keert men weer terug naar de tweede klasse. Met name de wedstrijden na de winterstop werden fataal voor de ploeg van de Stekkenberg. Geen enkele wedstrijd kon men winnend afsluiten terwijl men voor de winterstop nog tot de vaste middenmoter behoorde.
Germania heeft zondag opnieuw verloren. In en tegen Bemmel werd, na een ruststand van 2-1 met 5-2 verloren. De doelpuntenmakers bij Germania waren Arjan Verheij en Ryan Londar. Door dit resultaat is voor Germania nacompetitie voor klassebehoud nog het hoogst haalbare. Dan moet men de laatste twee wedstrijden winnend zien af te sluiten en dan nog is men afhankelijk van wat de concurrentie doet.
Germania begon prima aan de wedstrijd tegen Rohda Raalte waarbij het ook enkele mogelijkheden creerde. In de 11e minuut kwam een voorzet van Mo Ired bij Melvin de Klijn terecht maar diens kopbal ging rakelings over. In de 15e minuut was het Stan Broenland die kopte maar deze bal was een prooi voor Rohda doelman Jens Veldwachter.
Germania moest vandaag winnen om uberhaupt aansluiting te krijgen met de plekken die nog uitzicht hebben op directe handhaving. Tegenstander Heino heeft 10 punten meer en kan zich al veilig beschouwen.

In de uitwedstrijd tegen de Zweef heeft Germania, niet voor het eerst dit seizoen, zichzelf tekort gedaan. In een matige partij voetbal was 1 counter van de Zweef voldoende om de winst naar zich toe te trekken. Daarmee komt Germania in een penibele situatie terecht wat betreft degradatie en nacompetitie.
In de belangrijke wedstrijd onderin tussen Germania en Stevo heeft de Groesbeekse ploeg zichzelf tekort gedaan want over een groot deel van de wedstrijd had de ploeg een licht overwicht. Germania begon energiek aan de wedstrijd en dat resulteerde in een optisch overwicht, maar echt5er zonder veel tot kansen te komen. Door deze uitslag blijft de strijd onderin de eerste klasse ongemeen spannend.
Germania heeft de vijfde wedstrijd op rij verloren. Nu ging men in Tubbergen tegen rode lantaarndrager TVC '28 kopje onder; 5-2. De Groesbekers leidde met rust nog met 0-1 door een fraai doelpunt van Wesley van Merkenstein. Na rust was het echter hetzelfde als de laatste wedstrijden. Persoonlijke fouten zorgden voor vijf tegentreffers. Tussendoor kon Tijn Jellema nog iets terug doen door vanuit een hoekschop raak te koppen. Door dit resultaat moet Germania zich ernstiger zorgen maken om degradatie te voorkomen.
Germania heeft zondag wederom verloren. Op sportpark Noord was Quick 1888 uit Nijmegen met 0-3 de sterkste. Germania leverde een alleraardigste eerste helft af, was de betere ploeg en kreeg volop kansen maar verzuimde om de score te openen. De Nijmegenaren waren maar wat blij dat de rust met 0-0 bereikt werd. Na rust een heel ander wedstrijdbeeld. Quick was nu de betere ploeg en liepen makkelijk uit naar 0-3.
Germania heeft in de uitwedstrijd tegen het zwakke Longa '30 weer eens een geflatteerde nederlaag geleden. Totaal overbodig werden de punten in Lichtenvoorde afgeleverd.

Germania is in de uitwedstrijd tegen Tubantia tegen een onnodige nederlaag opgelopen. In een winderige ambiance werd de eerste helft gedomineerd door Tubantia en de tweede helft door Germania.

Germania begon in Meppel tegen Alcides fel aan de wedstrijd waardoor de bal veelal op de Meppelse helft was. Germania zette hoog druk en hiermee hadden de Meppelenaren veel problemen. Dit resulteerde dan ook terecht in een vroege voorsprong.

Germania heeft in de eerste wedstrijd na de winterstop met 1-1 gelijk gespeeld tegen koploper BVC 12. Germania begon uitstekend aan de wedstrijd en was gedurende de gehele eerste helft de bovenliggende partij. Na rust deed BVC 12 er een schepje bovenop waardoor uiteindelijk een terechte 1-1 op het scorebord verscheen.