Germania Dames trainer ge...

Senioren - Germania 1 (2015-2016)

Teamfoto

Achterste rij van links naar rechts: Ron van Tent (Teamleider), Theo Jacobs (Teamleider), Niek Temmink, Bas Broekman, Ryan Londar, Jasper Zuidwijk, Dave Kleijnen, Nissim Yabo (Fysiotherapeut), Henk Verriet (Verzorger)

Middelste rij van links naar rechts: Toon Weijers (Materiaalman), Joseph Mayanja, Glenn van den Hoogen, Yannis Ngola, Remco Loeffen (Keeper), Noah Tomatala (Keeper), Alexander Kwieman, Vincent Grotenhuis, Luke Mulders en Theo Janssen (Verzorger)

Voortste rij van links naar rechts: Ludo Veldman, Saïd Hamidi, Juul Loeffen, Wim Benders (Technisch Coördinator), Piet de Kruijf (Hoofdtrainer), Wesley Deenen, Ismail Aktas en Stan Broenland

Op deze foto ontbreekt: Arno Eeren (Keeperstrainer)

Germania 1: Germania sluit competitie positief af 16-05-16 17:27
Alle wedstrijden moesten tegelijk beginnen vandaag omdat er nog enkele beslissingen moesten vallen. Zo is WSV gedegradeerd, spelen Rood wit en TVC '28 nacompetitie voor handhaving en spelen Orion, Longa en Tubantia om een plekje in de hoofdklasse. Woezik was al enige tijd kampioen en speelt volgend seizoen dus ook hoofdklasse. AFC Arnhem tenslotte was al eerder uit de competitie genomen
In een wedstrijd waar niets meer op het spel stond hadden beide ploegen zich kennelijk voorgenomen om niet heel veel energie in deze wedstrijd te stoppen. In de eerste helft was het dan ook een zware zit voor de supporters van beide clubs en echte kansen waren er nauwelijks. Bas Broekman was er in de 15e minuut als enige Germaan dichtbij maar zijn schot, ging voorlangs. Ook de Zweef kreeg in die eerste helft een prima kans maar aanvaller Niels Hegeman stuitte op Germania doelman Tomatala.
De lente komt maar moeilijk op gang dit jaar en datzelfde kon gezegd worden over de wedstrijd tussen TVC '28 uit Tubbergen en Germania. De thuisclub, lijkt met de overwinning op AWC, rechtstreekse degradatie te hebben afgewend maar het moest winnen van Germania om nog uitzicht te houden op de veilige 10e plek.