Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania komt niet verder dan gelijkspel

Toegevoegd op zondag 30 september 2018 - 20:28
Germania moest zondag na de thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys genoegen met slechts een punt. Beide ploegen wisten niet te scoren zodat de beginstand ook de eindstand was; 0-0. Zowel de thuisploeg als de gasten uit Beuningen wisten veel passie, werklust en energie op de grasmat te leggen maar dit leverde geen goed voetbal op. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af zodat de kansen deze middag schaars waren.
beuningse boys 2
Germania had met name de eerste helft veel balbezit en probeerde voetballend het doel van de tegenstander te zoeken maar de passes waren zeer slordig zodat men maar weinig in de buurt van de Beuningse doelman kwam. De gasten uit Beuningen lieten van meet af aan zien dat men zich niet zomaar gewonnen gaf. Men hakte er stevig in en men ging met een flinke portie inzet de duels in, zonder dat de wedstrijd onsportief werd.

Germania kreeg wel een paar mogelijkheden maar echte grote kansen kon men niet noteren. Ook Beunings Boys was sporadisch in de buurt van de wederom goed keepende Momchil Kolov te vinden.
beuningse Boys 1
Na rust een zelfde spelbeeld, hoewel de gasten nu ook meer de aanval zochten. Ook nu weer kreeg de ploeg van Noord wat mogelijkheden maar ook niet meer dan dat. Germania speelde te onrustig waardoor men veel balverlies leed. Germania kwam nog goed weg toen Muller van Beuningen oog in oog met de Germaniadoelman verscheen, de laatste bleef echter rustig en maakte behendig deze kans onschadelijk.

De laatste fase van de wedstrijd probeerde Germania alles op alles te zetten om de drie punten In Groesbeek te houden maar men was te ongeduldig om het de doelman van Beuningen het lastig te maken zodat de 0-0 op het scorebord bleef. Beide ploegen moeste na afloop toegeven dat deze uitslag een terechte was.