Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania komt tekort in Wageningen

Toegevoegd op zondag 29 april 2018 - 21:39
Germania kwam vanmiddag duidelijk tekort tegen een van de titelkandidaten WAVV. Na een ruststand van 1-0 was de eindstand uiteindelijk 3-0. Hierdoor blijft WAVV in de race voor de titel en moet de ploeg van Noord alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen.

wavv - germania

Germania kon geen vuist maken en creeerde weinig kansen. Na ruim een kwartier spelen keek men al tegen een 1-0 achterstand aan.

Ook na rust kon men geen vuist maken. Opmerkelijk was dat de scheidsrechter in de rust besloot dat beiden assistenten vervangen moesten worden. Na een uur spelen mocht de thuisploeg een strafschop nemen maar Jaap Omvlee wist deze fraai te stoppen.

WAVV - Germania 2

Even later was het toch 2-0. Hierna probeerde Germania het nog wel maar creeerde weinig echte kansen. In blessuretijd moest Germaniadoelman Jaap Omvlee aan de noodrem trekken. Een strafschop en rood was het resultaat. Ditmaal werd de strafschop wel onberispelijk ingeschoten, eindstand 3-0.