Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania verliest en degradeert

Toegevoegd op maandag 8 mei 2017 - 09:56
Germania heeft zondag de thuiswedstrijd met 3-5 verloren. Door dit verlies en de overige uitslagen is Germania gedegradeerd. Na 15 jaar keert men weer terug naar de tweede klasse. Met name de wedstrijden na de winterstop werden fataal voor de ploeg van de Stekkenberg. Geen enkele wedstrijd kon men winnend afsluiten terwijl men voor de winterstop nog tot de vaste middenmoter behoorde.

Rigtersbleek 1-0
Jasper Agelink(Rigtersbleek) komt het hoogst en knikt hier de 0-1 binnen (foto's www.photop.nl)

Ook in de wedstrijd tegen Rigtersbleek keek men al snel tegen een achterstand aan. Binnen het half uur hadden de bezoekers Germania doelman Dide Broeder het nakijken gegeven; 0-2. Ook nu gingen er weer persoonlijke fouten aan vooraf. Deze persoonlijke fouten lopen het gehele seizoen als een rode draad door het team. Net voor rust schoot Jakob Berger de zogenaamde aansluitingstreffer binnen; 1-2.

Rigtersbleek broenland
Beste speler van het seizoen, Stan Broenland kon het nadere onheil ook niet voorkomen

De tweede helft was nog geen tien minuten oud toen de achterstand alweer een marge van twee was; 1-3. Hierna kregen de Germanen toch weer hoop. Ismail Aktas wist tweemaal het net te vinden waarvan de laatste een echte beauty was; 3-3.

Rigtersbleek Ismail
Ismail Aktas scoorde twee prachtige treffers

Ook nu wist men niet langs stand te houden want nauwelijks vijf minuten laten was er al weer de achterstand; 3-4. Dit kon de ploeg van trainer Piet de Kruif niet meer verwerken en gingen de kopjes omlaag. Dat de vijfde treffer in de laatste seconde nog viel was alleen maar voor de statistieken; 3-5.