Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania wint ook niet van Bemmel

Toegevoegd op zondag 30 april 2017 - 20:12
Germania heeft zondag opnieuw verloren. In en tegen Bemmel werd, na een ruststand van 2-1 met 5-2 verloren. De doelpuntenmakers bij Germania waren Arjan Verheij en Ryan Londar. Door dit resultaat is voor Germania nacompetitie voor klassebehoud nog het hoogst haalbare. Dan moet men de laatste twee wedstrijden winnend zien af te sluiten en dan nog is men afhankelijk van wat de concurrentie doet.

De eerste twintig minuten waren voor Germania. Men creëerde een viertal kansen maar de kansen waren niet aan Wesley van Merkenstein en Melvin de Klijn besteed. Een ziedend schot van Ismail Aktas belandde na twintig minuten op de kruising. Toen de thuisploeg voor de eerste keer in de buurt van het Germania doel kwam was het meteen raak. Doelman Alie Sesay verkeek zich volledig op de schuiver van Ricky Houterman en de stand was 1-0.

Hierna gingen de kopjes bij de Groesbekers naar beneden en SC Bemmel, die al verzekerd waren van deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse, voerde de boventoon. Dit resulteerde in de 35e minuut tot 2-0. Opnieuw was het Houterman die scoorde. Bijna werd het zelfs 3-0 maar de lat stond dit in de weg en hierbij blesseerde doelman Sesay zich zodanig dat hij vervangen moest worden. Op slag van rust kon Germania nog iets terug doen toen Arjan Verheij van dichtbij de 2-1 liet aantekenen.

Na rust gebeurde er aanvankelijk weinig. Tot de 75e minuut toen de thuisploeg een strafschop toegewezen kreeg door de goedleidende scheidsrechter Van Schaik. Opnieuw was het Houterman die scoorde; 3-1. Nauwelijks twee minuten lag nummer vier in het netje; 4-1.

De in de ploeg gekomen Ryan Londar kon nog iets terug doen. Met een bekeken lob verschalkte hij de doelman; 4-2. In de slotminuut was het wederom Houterman die de eindstand van 5-2 bepaalde. Zware tijden voor Germania om klassebehoud te bewerkstelligen.