Germania Dames trainer ge...

Senioren - Germania 1 (2017-2018)

Teamfoto

Achterste rij van links naar rechts: Theo Jacobs (Teammanager), Toon Weijers (Materiaalman), Jordy de Klijn, Daan van Geenen, Tijn Jellema, Theo Janssen (Verzorger) en Henk Verriet (Verzorger).

Middelste rij van links naar rechts: Daniël Heideveld, Jelte Arts, Jordy Wijnhoven, Jaap Omvlee (Keeper), Jakob Berger, Ruben Wuarbaran, Jelle Kerkhof en Rens van Lanen.

Voortste rij van links naar rechts: Nassim Saber, Frenk Wouterse, Sofyan Boukali, Piet de Kruijf (Hoofdtrainer), Theo Kersten (Assistent Trainer), Melvin de Klijn, Daan de Groot en Karen Tevonyan.

Germania 1: Germania degradeert naar derde klasse 27-05-18 21:27
Germania is zondag gedegradeerd naar de derde klasse. Doordat SML en AZC hun wedstrijden wisten te winnen was het doek voor de bewoners van Noord al gevallen voordat de wedstrijd tegen Union ten einde was. Twintig minuten voor tijd leidde Germania met 0-2, deze stand was met rust al bereikt door twee doelpunten van Karen Tevonyan, toen de scheidsrechter de wedstrijd staakte vanwege het weer. Bliksem en onweersbuien trokken over Malden, zodanig dat de scheidsrechter het onverantwoordelijk vond om verder te gaan. Uiteindelijk werd de wedstrijd niet meer hervat.
Germania heeft zondag een flinke afstraffing gekregen van WAVV; 0-4. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden was dit geheel onnodig. Voordat de bezoekers de eerste keer voor het Groesbeekse doel kwamen had Germania al vijf 100% kansen om zeep geholpen. Door dit resultaat is Germania rode lantaarndrager en is met nog ??n wedstrijd te gaan degradatie akelig dichtbij.
Germania heeft zondag tegen Voorwaarts Twello een uitgelezen kans om drie punten in eigen huis te houden uit handen laten glippen. Na een vroeg doelpunt van Rens van Lanen leidde Germania tot een kwartier voor tijd met 1-0. Toen sloeg de kampioenskandidaat toe, wisten in de 75e en 92e minuut te scoren en daarmee in de race te blijven voor het kampioenschap. Voor Germania resteert nog twee wedstrijden om rechtstreekse degradatie of nacompetitie te voorkomen.