Germania Dames trainer ge...

Jeugd - Germania B1D (2009-2010)

Teamfoto

Achterste rij van links naar rechts: Roy Beers (assistent trainer), John Janssen (assistent trainer), Sebastian van Leeuwen, Maikel Weijers, Stijn van den Berg, Bas Langeveld, Robin Janssen, Wesley Bunte, Frenk van Doorn (leider) en enny Janssen (leider).

Voorste rij van links naar rechts: Elwin Liebers, Thom van de Bund, Robbie Dungke, Ricardo Janssen (keeper), Ronald Verhoeven (trainer), Luuk van Geffen (keeper), Dave van Doorn, Juan Ubink en Mike van Doorn.

Op de foto onbreken Toon Verbeet (keeperstrainer) en Ron van Tent (scheidsrechter).

Germania B1D: VVLK B1 –Germania B1 5-3 11-11-09 19:57
VVLK B1 –Germania B1 5-3 Na het bekerdebacle tegen de tegenstander van vandaag was er nu een kans op revanche. Germania begon aanvallend weer goed aan de wedstrijd Stijn ging twee keer op zoek naar het eerste doelpunt maar beide keren ging de bal maar net voorlangs.VVLK had natuurlijk ook geleerd van de vorige ontmoeting en Stijn kreeg maar weinig ruimte om te voetballen. In de 8e minuut mocht een speler van VVLK ongehinderd vanaf de middenlijn doorlopen naar het doel van Germania en de 1-0 aantekenen.Tot de 30e minuut speelde het spel zich vooral af op het middenveld en een prachtig afstandsschot betekende de 2-0 in het voordeel van VVLK. Ondanks het vele balbezit van Germania leek dit de ruststand te worden. Maar uit een van de vele corners die Germania kreeg was het Sebastiaan die