Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Ruime overwinning voor Germania

Toegevoegd op zaterdag 8 september 2018 - 21:06
Germania heeft ook de tweede wedstrijd in het kader van de KNVB districtsbeker ruim gewonnen. Nadat vorige week vierdeklasser Arnhemia met 7-0 op zij werd gezet was het vandaag vijfdeklasser DVE Trajanus dat met 0-10 het onderspit moest delven.

In de eerste helft hield DVE-Trajanus nog redelijk stand. De doelpuntenmaker voor rust waren Jordy Wijnhoven en Luuk Arntz, beiden op aangeven van Enes Ozturk. Na de rust kon DVE-Trajanus het tempo van Germania niet bijhouden en liep Germania vrij gemakkelijk uit scoorden Maks Nas 2x, Kai Tassenaar 2x en Karen Tevonyan 4x, met wederom 3 assists van Enes Ozturk. Hierdoor kwam het aantal assist van Enes Ozturk op vijf.

Zaterdag as ontvangt Germania FC Kunde voor de laatste poulewedstrijd, aanvang 18.00 uur.